site

Peminat Gogglebox berasa cemas selepas bintang hilang semasa persembahan

Peminat GOGGLEBOX berasa cemas semasa episod malam tadi selepas dua bintang rancangan itu hilang secara misteri.

Sebaliknya penonton dibiarkan berhadapan dengan dua kerusi berlengan kosong, semasa pertengahan rancangan Saluran 4.

3

Peminat Gogglebox berasa bimbang apabila dua kerusi kosong muncul di skrinKredit: Saluran 4
Ia datang selepas Giles dan Mary hilang secara misteri

3

Ia datang selepas Giles dan Mary hilang secara misteriKredit: Saluran 4

Ia berlaku selepas kegemaran Gogglebox Giles dan Mary dilihat menonton rancangan semasa episod itu, hanya untuk mereka hilang sepenuhnya hanya beberapa minit kemudian.

Kamera kemudian menyorot ke kerusi kosong mereka, sambil muzik piano emosi dimainkan di latar belakang.

Adegan suram ini membuatkan beberapa penonton bimbang dengan apa yang berlaku kepada pasangan itu.

Seorang penonton tweet: “Saya melihat dua kerusi kosong itu dan jantung saya berhenti… Saya fikir sesuatu telah berlaku kepada Nutty dan Nutty. Fuh.”

Penonton lain yang prihatin bersetuju: “Saya fikir Giles dan Mary telah melalui jalan untuk seketika dan akan ada salah satu daripada suara itu.”

Peminat ketiga menulis tentang masa itu: “Jahanam, saya fikir Giles dan Mary telah mati,” sebagai yang keempat menambah: “Yesus… Kerusi kosong… Fikir Nutty & Bitty telah mati.”

Walau bagaimanapun, mereka tidak perlu bimbang, kerana kemudiannya mendedahkan bahawa Giles dan Mary telah melangkah keluar dari penggambaran untuk bermain piano.

Ia berlaku selepas mereka dilihat menonton rancangan bakat Channel 4, The Piano.

Sementara itu, minggu lepas Giles dan Mary meninggalkan rancangan penonton dengan kata-kata yang SANGAT tidak senonoh.

Pasangan itu dilihat memberi reaksi terhadap adegan dari rancangan realiti Discovery Channel Naked and Afraid pada episod terbaru.

Pasangan popular itu, yang telah berkahwin selama lebih 30 tahun, dilihat membuat jenaka lidah mengenai adegan menakutkan di Gogglebox.

Mereka menyaksikan ketika peminat kelangsungan hidup Sam dan Julia diturunkan di New Mexico tanpa pakaian mereka dan ditugaskan untuk bertahan.

“Telanjang dan Takut, lelaki,” kata Giles sambil duduk di kerusi berlengan di sebelah Mary, kelihatan keliru tentang premis pertunjukan itu.

Mary kemudian membuat kenyataan yang sangat tidak senonoh itu kembali kepadanya: “Saya akan membuatkan awak Bogel dan Takut jika awak tidak berhati-hati.”

“Saya boleh bertahan di bangsal saya,” Giles kemudian bergurau, menepis sindiran itu.

Tetapi peminat di rumah terkejut, dan mengambil Twitter untuk mengakui mereka telah dibiarkan tersipu-sipu dengan komen.

Seorang peminat menulis: “Ucapan kecil Giles dan Mary sentiasa menarik perhatian saya.”

Satu detik ditambah bersama siri emoji sakit dan merah padam, memetik frasa ikonik pasangan itu: “Oh Nutty!”

Mary dan Giles menjadi terkenal di Gogglebox pada tahun 2015 – dan kekal sebagai kegemaran peminat pada rancangan itu sejak itu.

Tahun lalu, pasangan itu mendedahkan Giles boleh bersara pada usia 21 tahun, kerana Mary bergurau kepada suaminya kerana mendakwa dia “mulakan” bersara.

Semasa menonton dokumentari tentang pandemik Covid-19, dia berkata kepada isterinya: “Sama seperti saya mula menikmati persaraan saya.”

Tetapi Mary membalas: “Persaraan apa? Anda belum bekerja dahulu. Anda bersara pada 21 tahun, jadi sekarang anda boleh mula bekerja, lakukan secara terbalik.”

Jauh daripada peranan showbiznya dan Mary di TV, Giles sebenarnya mencari rezeki daripada melukis gambar “kekusutan” orang lain.

Bintang itu, yang tinggal di kotej Wiltshire yang menakjubkan bersama Mary, belajar di Sekolah Seni Wimbledon dan melukis untuk berehat.

Ia adalah di kolej tempat pasangan itu bertemu, kerana Mary bekerja sebagai model pada masa itu.

Giles kini memaparkan karya seninya di tapak webnya sendiri, dengan cetakan yang ditandatangani dan berbingkai sebelum ini dijual pada harga £250 sehari.

Selepas tugas rahsianya didedahkan, peminat terpegun dengan karya seninya yang sangat terperinci yang memaparkan bahagian dalaman yang sibuk, rumah yang elegan dan landskap.

Gogglebox bersambung pada pukul 9 malam, Saluran 4, pada hari Jumaat

3

Giles dan Mary popular dengan peminat GoggleboxKredit: SALURAN 4

Data Result Hongkong

HK Prize

Togel Deposit Pulsa

SGP Hari Ini

Keluaran SDY Hari Ini

Pengeluaran SDY Hari Ini