site

Kemas kini berita langsung dari 16 Mac: Bank-bank besar memperkukuh Republik Pertama, ECB meningkatkan kadar sebanyak 50bps

Yellen: Setiausaha Perbendaharaan AS Janet Yellen akan hadir di hadapan jawatankuasa kewangan Senat untuk memberi keterangan mengenai belanjawan tahun fiskal 2024 Presiden Joe Biden. Dia mungkin akan ditanya mengenai maklum balas daripada Perbendaharaan, Rizab Persekutuan dan Perbadanan Insurans Deposit Persekutuan, yang melaksanakan langkah-langkah untuk meredakan panik dalam kalangan pemegang deposit dan mencegah penularan selepas kegagalan Silicon Valley Bank dan Signature Bank.

Pendapatan: Kumpulan petak FedEx, yang selalunya menjadi peneraju ekonomi, akan melaporkan pendapatan selepas pasaran ditutup. Penganalisis menjangkakan syarikat itu memperoleh $2.70 sesaham atas hasil sebanyak $22.7bn, pada suku hingga Februari, berbanding $4.20 sesaham atas hasil $23.6bn pada tempoh tahun sebelumnya.

Peruncit diskaun Dollar General melaporkan pendapatan sebelum loceng pembukaan. Penganalisis meramalkan rantaian itu akan memperoleh $3 sesaham pada hasil sebanyak $10.2bn dalam tempoh tiga bulan hingga Januari, meningkat daripada $2.57 sesaham pada hasil $8.65bn setahun sebelumnya.

Data ekonomi: Pakar ekonomi menjangkakan 205,000 tuntutan untuk bantuan pengangguran negeri telah dibuat pada minggu berakhir 11 Mac, menurut Refinitiv. Angka sedemikian akan mengekalkan tuntutan pengangguran AS, yang merupakan proksi untuk pemberhentian, melebihi 200,000 untuk minggu kedua berturut-turut. Secara berasingan, pakar ekonomi menjangkakan permulaan perumahan baharu pada bulan Februari kekal stabil pada 1.3 juta dari Januari.

data singa hari ini

hasil pengeluaran sydney

sidney totobet

hasil togeĺ hongkong

keluaran hk malam ini