site

Ini mungkin bukan masa yang sesuai untuk meminta lebih banyak kebebasan perbankan, tetapi sekali lagi. . .

Mesej daripada arkib Rutherford Hall, ahli strategi komunikasi kritikal

Saya mencuba tangan saya melayari di Maghribi bulan ini. Saya ketagih. Apabila anda melakukannya dengan betul, anda merasakan keharmonian yang menggembirakan manusia dan alam semula jadi. Tetapi saya juga mengambil pembelajaran utama. Seperti yang dikatakan oleh Laird Hamilton yang hebat, ia bukan hanya mengenai masa atau keseimbangan, tetapi memahami tenaga gelombang, jenis bengkak, bagaimana gelombang akan pecah. Dalam komunikasi kritikal, kita bercakap tentang melayari gelombang tetapi kepimpinan pemikiran yang benar menghargai dinamik yang lebih mendalam.

WhatsApp kepada Stephen. Saya perlu menghubungi anda semula mengenai perkara itu. Krisis bank ini mengancam strategi antiperaturan kami. Ini sial England, adakah kita akan membenarkan krisis kecairan kecil menghalang kita membebaskan bank kita?


Daripada: Rutherford@monkwellstrategy.com

Kepada: Martink@volponebank.com

Sejujurnya, Martin, masanya tidak sesuai. Tetapi kami mempunyai cerita yang menarik tentang keperluan untuk melepaskan bank daripada peraturan yang membebankan dan kami tidak boleh berundur hanya kerana beberapa firma kecil yang tidak pernah didengari (OK, Credit Suisse) jatuh dari tempat itu. Itulah kapitalisme. Britain hampir tidak terjejas, menghalang salah satu jenama terbesar kami menyelamatkan bank teknologi asing.

Jadi hujah utama ialah model UK berfungsi dan kita harus menggandakannya. Kebebasan untuk terus bertaruh sehingga anda memerlukan bailout adalah bonus Brexit yang jelas.

Kami juga tidak mahu apa-apa kemunduran pada bonus sebenar, walaupun membuat mata ini di khalayak ramai sekarang adalah sama dengan perbankan Putera Harry menuntut tempat di balkoni dan jurulatih negerinya sendiri pada pertabalan.

Tetapi di sebalik tabir kami membuat kemajuan pada nisbah kecairan yang lebih rendah, keperluan modal dan lain-lain. Slogan kami “melepaskan kuasa City” bermain dengan baik, terutamanya di London. Jeremy Hunt taksub untuk mengekalkan kelebihan daya saing City dan dia kecewa orang ramai tidak lebih teruja dengan pembaharuannya di Edinburgh. Big Bang Kedua! Lebih seperti satu lagi denting yang membosankan.

Saya akui bahawa dua bulan lalu rasanya kami telah menangkap ombak dan sekarang — wipeout. Tetapi kita perlu kembali ke papan. Terdapat nilai dalam memperjuangkan peraturan yang kurang, walaupun terdapat desakan untuk lebih, jika hanya untuk mengelakkan perkara yang lebih buruk. Kami memanggilnya strategi Persatuan Rifle Kebangsaan kami.

Rutherford terbaik

Cari saya di Strava, KoM Sydenham Hill, PR London ke Brighton 3j 47m

WhatsApp ke Priya: Priya, saya memerlukan beberapa data yang menunjukkan peraturan berlebihan menjejaskan status City sebagai pusat kewangan utama. Kami memerlukan beberapa penanda aras yang bijak untuk menyerlahkan bahaya. Pekerjaan hilang, nilai perniagaan pergi ke tempat lain. Bersangka baik jika London mundur, terutamanya menentang New York.

WhatsApp ke MartinK: Tinjauan baharu kami sangat membantu. Saya menghantarnya kepada menteri Bandaraya sebelum kami mengeluarkannya.

WhatsApp kepada Andrew Griffith: Hanya ingin memberi anda maklumat awal tentang tinjauan ini. Terus terang, ia agak membimbangkan. Kelebihan daya saing kami berisiko. Akan menjadi tragedi untuk membatalkan semua kerja baik reformasi Edinburgh.


Daripada: Rutherford@monkwellstrategy.com

Kepada: PannickKC@parliament.co.uk

Anda sangat baik hati David tetapi kami lebih suka merahsiakan peranan kami membantu dalam pendengaran jawatankuasa Boris. Adalah penting untuk meningkatkan tetapi kita boleh menjadi lebih berkesan bekerja di bawah garis air.

Rutherford terbaik.

Cari saya di Strava, KoM Sydenham Hill, PR London ke Brighton 3j 47m.


daripada Rutherford@monkwellstrategy.com

Kepada: MartinK@volponebank.com

OK, mungkin perjalanan Maghribi terlintas di kepala saya, tetapi anda perlu melayari ombak, bukan ke dalamnya. Pada tahap mana saya benar-benar fikir kita harus menangguhkan kehadiran anda di hadapan jawatankuasa pemilihan Perbendaharaan. Di antara kami, kami melakukan banyak kerja dengan menyediakan pelanggan untuk pendengaran dan ini boleh menjadi buruk. Mereka hanya akan melihat ini sebagai peluang untuk mengalahkan anda dan kemudian menyiarkan klipnya di Twitter.

Rutherford terbaik

Cari saya di Strava, KoM Sydenham Hill, PR London ke Brighton 3j 47m

WhatsApp kepada Andrew Griffith: Terima kasih Andrew. Saya tahu anda mendapat ini, tetapi perlu juga ditekankan bahawa industri sedang membina perkongsian baharu dengan kerajaan, menyokong infrastruktur; membiayai semua pelaburan hijau perniagaan tersebut. Apa-apa sahaja yang menyukarkan untuk memberi pinjaman hanya boleh menjejaskan ekonomi. Saya tidak akan memberi terlalu banyak perhatian kepada apa yang dipanggil pakar seperti Bank of England. Di mana mereka tahun lepas? Dan ingat, bank kita meningkat semasa pandemik. Hanya £4bn dalam kemungkiran dan tiada soalan ditanya, baik, kecuali pembayar cukai.


Daripada: Rutherford@Monkwellstrategy.com

Kepada: MartinK@volponebank.com

Saya rasa tinjauan itu menenangkan saraf. Masa untuk kembali ke kaki hadapan. Sudah sebulan sejak Silicon Valley Bank. Itu sudah tentu cukup lama untuk kita semua meneruskan. Inilah masa depan London yang kita bincangkan. Anda tidak mempunyai pasukan kecil yang boleh kami bocorkan sedang memikirkan untuk berpindah ke New York, bukan? Hanya untuk mengekalkan tekanan?

Terbaik, Rutherford

“Jika anda tidak memahami gelombang itu, anda tidak boleh menghormatinya. Dan jika anda tidak menghormati ombak, hanya masalah masa sebelum lautan mengajar anda beberapa.” – Laird Hamilton

Cari saya di Strava, KoM Sydenham Hill, PR London ke Brighton 3j 47m

Mesej dipulihkan oleh Robert Shrimsley

totobet singapur

sidney pengeluaran

pengeluaran sidney

hk togel hari ini keluar

pengluaran hk