site

Bilakah Scream 7 Akan Datang? Tahu Butiran

Scream, sebuah francais filem yang menakjubkan, sekali lagi diperkatakan berkaitan dengan Scream 7. Terdapat banyak filem yang dikeluarkan pada masa akan datang dan disukai oleh penonton.

Dan itulah sebab mengapa sekuel filem-filem ini di bawah francais yang sama boleh dilihat lagi dan lagi. Dan jika kita bercakap tentang mana-mana filem yang memberikan kita pelbagai jenis rasa dan tema yang terdapat di dalamnya maka ia disukai oleh penonton, bukan di rantau tertentu tetapi juga oleh bahagian dunia yang berbeza.

Jika kita bercakap tentang satu francais sedemikian yang cukup terkenal di kalangan penonton untuk tayangannya dalam filem maka ia adalah Scream.

Baca Juga: Kelaparan di Netflix: Treler, Tarikh Tayangan, Pelakon dan Banyak Lagi

Status Pembaharuan Scream 7

Menjerit 7
Poligon

Francais itu baru-baru ini mengeluarkan Scream 6 itulah sebab mengapa ia kini dalam perbincangan berkaitan dengan Scream 7. Ia adalah francais Amerika yang memasukkan 6 filem dalam kategori ini di mana yang terakhir dikeluarkan dengan pemutus yang hebat.

Pengesahan masih belum tiba kerana 6 bahagian baru sahaja dikeluarkan di kalangan peminat. Walau bagaimanapun, perbincangan masih berjalan antara pembuat berkaitan bahagian ke-7.

Matt Bettinelli dan Tyler Gillett, dua pengarah yang menakjubkan menunjukkan keinginan mereka untuk memiliki filem ke-7. Salah seorang daripada mereka telah bercakap tentang harapan kerana mereka mahu menonton filem ini sepanjang hayat mereka dan gembira untuk kembali lagi.

Walau bagaimanapun, segala-galanya bergantung kepada Paramount kerana mereka bertanggungjawab untuk pengumuman jeritan 7.

Menurut banyak sumber, filem itu sudah pun dalam produksi dan memulakan kerjanya. Dan satu-satunya sebab di sebaliknya ialah isyarat lampu hijau keluaran sebelumnya yang dipanggil Scream 6.

Memandangkan ia tidak diumumkan secara rasmi jadi sebarang tarikh keluaran atau sebarang jangkaan untuk keluarannya tidak boleh dikira. Walau bagaimanapun, kita mungkin akan sampai ke suatu tempat pada tahun 2024 jika segalanya akan memihak kepada kita.

Terdapat banyak spekulasi yang berlaku dengan nama filem yang akan datang namun yang pasti kami hanya akan mendapat tajuk ringkas yang dipanggil Scream 7 sama ada dalam bentuk romantik atau hanya dalam bentuk perpuluhan.

Baca Juga: Kelaparan di Netflix: Treler, Tarikh Tayangan, Pelakon dan Banyak Lagi

Lagi Mengenai Scream 7

NME

Pelakon dan watak mungkin kembali lagi dengan bahagian ke-7 filem itu namun ia mungkin datang dengan sedikit perbezaan. Terdapat sangat sedikit peluang untuk mempunyai muka baharu tetapi tiada apa yang dapat diduga sama sekali.

Neve Campbell yang merupakan salah satu bahagian utama dalam filem ke-6 berkata bahawa dia ingin kembali untuk lebih banyak filem dalam francais ini kerana dia menyukainya. Walau bagaimanapun, dia seterusnya menambah:

“Sayangnya, saya tidak akan membuat filem Scream seterusnya. Sebagai seorang wanita, saya terpaksa bekerja keras dalam kerjaya saya untuk mewujudkan nilai saya, terutamanya apabila ia berkaitan dengan Scream. Saya merasakan tawaran yang disampaikan kepada saya tidak menyamai nilai yang saya bawa kepada francais. Ia adalah keputusan yang sangat sukar untuk meneruskan.”

Data Hongkong

Grafik HK

Togel HKG

Angka Keluar SGP

Keluaran Sidney Hari Ini

SDY Hari Ini