site

Berita Pulau Cinta 2023 — Ron dan Lana mengenepikan khabar angin yang berpecah selepas mereka dilihat dalam ‘pertengkaran berang’ menjelang Reunion

Claudia membuka mulut tentang perjuangan imej badan

Bombshell Claudia kehilangan hampir tiga batu pada tahun kebelakangan ini, bagaimanapun, ketika dia membuka tentang perjuangan imej badan dia mengakui kadang-kadang dia masih tidak dapat menerima penampilannya.

Bercakap pada podcast bekas penduduk pulau Scott Thomas, Learning As I go, dia berkata: “Saya rasa saya tidak pernah menjadi orang yang yakin. Semua orang melihat saya sebagai bola tenaga yang lucu, gembira dan berbuih ini. Saya tidak akan pernah menunjukkannya. bagaimana perasaan saya sebenarnya dan kadang-kadang saya berasa sangat tidak selamat.

“Saya melihat di cermin dan berfikir, ‘Apa yang anda lakukan?’ Saya jauh lebih berat dan saya tidak berasa selesa dalam diri saya. Saya hanya membiarkan diri saya pergi. Orang selalu seperti, ‘Saya tidak pernah tahu anda lebih besar’. Tetapi dalam gambar yang saya akan sentiasa bersembunyi, saya akan berdiri di tengah-tengah dan mempunyai cara untuk berada dalam gambar dan mengeditnya.

“Saya tidak mahu orang ramai melihat betapa besar saya sebenarnya. Sehinggalah saya mengambil gambar tanpa pakaian dan benar-benar melihat gambar mentah saya, barulah saya seperti, ‘Ya Tuhanku’.

“Saya berkata, ‘Saya muak kerana berasa kembung dan gemuk’. Saya tidak mengatakan saya gemuk, kerana orang akan melihat gambar dan bahawa saya tidak dan saya hanya sangat curvy, tetapi ia lebih kepada kesihatan saya.

“Saya mula menangis, dia (jurulatih peribadinya) mula menangis malah ibu saya mula menangis. Hari itu saya memulakan perjalanan saya sendiri. Sekarang sudah tiga tahun.

“Sukar untuk saya hanya menjadi satu berat. Ia berterusan tetapi ia adalah perubahan gaya hidup. Ia adalah perkara yang sukar dan jangan fikir saya akan menerimanya. Ia adalah satu pertempuran.”

Data Result Hongkong

Hongkong Pools

Togel HKG

Pengeluaran Singapore

SDY Hari Ini

Keluaran SDY Hari Ini