site

Arsenal news LIVE: Saka facetimes Kim Kardashian, Gunners’ Legend DIPEcat, Saliba dan Tomiyasu cedera TERKINI

Gon dengan angin-up

Wira sukan Pedro Goncalves menjaringkan gol luar biasa dari hampir garisan tengah ketika menentang Arsenal pada hari Khamis.

Dan bekas pemain Wolves itu kemudiannya kelihatan mengecam bintang Gunners, Granit Xhaka secara kejam pada masa sepenuh masa.

Pasukan Portugal itu menewaskan Arsenal menerusi penentuan penalti selepas perlawanan Liga Europa berakhir dengan agregat 3-3.

Tendangan penalti Gabriel Martinelli yang terlepas menyaksikan Sporting memenangi penentuan sepakan penalti 5-3.

Terdapat adegan liar di hadapan peminat perjalanan pada sepenuh masa, dengan Goncalves merendam semuanya.

Pemain berusia 24 tahun itu seolah-olah mempersendakan sambutan gol Xhaka dengan meletakkan ibu jari ke hidung dan melambai-lambaikan jarinya.

Pemain tengah Arsenal Xhaka telah menarik diri daripada sambutan yang sama pada awal perlawanan selepas memberikan Arsenal pendahuluan.

Pemain antarabangsa Switzerland itu kemudian mendedikasikan gol itu kepada anak perempuannya Ayana selepas menjaringkan gol.

Isteri Xhaka, Leonita Lekaj, menyiarkan video matlamatnya ke cerita Instagramnya dengan kapsyen: “Goaaal untuk Ayana yang dia janjikan. Kami sayang kamu ayah terbaik @granitxhaka.”

Leonita kemudian menyiarkan video anak perempuan mereka, Ayana, menyalin perayaan itu.

Dan beberapa peminat Arsenal di media sosial dibiarkan marah kepada Goncalves.

Salah seorang menulis di Twitter: “Tidak mungkin Goncalves melakukan perayaan Xhaka untuk anak perempuannya. What ap****.”

Seorang lagi berkata: “Lakukan itu di hadapan Xhaka saya beranikan awak lol.”

Pengeluaran Hongkong

Togel SDY

Keluaran Singapore

Result SDY

Keluaran Sydney